Mahou Sensei Negima

51855

Konusu: 10 yaşındaki Negi Springfield büyücülük eğitimi almakta ve usta bir büyücü olması için bir görevi daha geçmesi gerekmektedir. Maalesef ki onun son ve bir o kadar da garip olan görevi, bir kızlar okulunda İngilizce öğretmenliği yapmaktır. Gider gitmez, öğrencilerinden birini olan, Asuna Kagurazawa’yı arkadaşlarının yanında utandırır ve onun sevdiği öğretmenin yerine gelerek, nefretini kazanır. İşler daha kötü olur ve Asuna, Negi’nin büyücü olduğunu öğrenir ve ona, kendisine yardım ederse bunu kimseye söylemeyeceğine dair söz verir. Ama ne yazık ki, olaylar onları, şeytani büyücülerle savaşmaktan, sınıfın sınavlarını geçmesi için çabalamaya kadar komik, büyülerle dolu ve romantik durumların içinde birlikte bir çok şey yapmaya zorlar.

Bölüm sayısı: 26

Çevirmen: Akiyama

Encoder: Hakikat

Son kontrol: Eon

Tanıtım Filmleri (OVA)

Not: Bu 3 OVA bu sezondan önce izlenmelidir.

1

2

3

Bölümler:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Mahou Sensei Negima” için 9 yorum

    1. Serimiz devam etmektedir 🙂 Sadece son dönemlerde öğrenci çevirmenlerimiz sınav haftaları yüzünden ve çalışan çevirmenlerimiz de işler yüzünden pek fırsat bulamadılar.. Yakın zamanda devam edecektir 🙂

      -Anka

      Beğen

    1. Mahou Sensei Negima’nın çevirmeni ve encoderı sitemizi bıraktığı için çevirisine devam etmeyi düşünmüyoruz 😦 Şu anki ekibimiz ellerindeki serileri yaparken bile zorlanıyorlar.

      -Anka

      Beğen

Yorum bırakın