Himitsu Diyarından İyi Seneler Dilekleri <3

Yo minna ^^

Ben Gölge

Nasılsınız? Hayat nasıl gidiyor?

Bugün koca bir yılı bitirmiş bulunmaktayız. Nasıl hissediyorsunuz?

Şöyle bir an durup 365 güne bakınca benim açımdan gerçekten dolu bir yıldı. Her insan, her yıl farklı olaylar yaşar. Farklı şeyler hisseder. Farklı şeyler deneyimler. Bu deneyimler bazen iyi olur, bazen çok kötü olur. Ama unutulmamalıdır ki her deneyim insana bir şeyler katar.

 Eğer bir şeyde hatalarımız varsa, yeni yıl bunu telafi etmek için iyi bir fırsat değil midir?

 Bir şeye üzüldüysek, yeni yılda mutlu olmayı dilemek güzeldir. Kim bilir yeni yılda hayalinizde bile tatmadığınız mutluluklar elde edersiniz belki 😉

 Umarım öyle olur. Bu yıl çok şey oldu. Gelecek yıl da o kadar çok şey olacak. Ta ki vaktimiz dolana dek. Her anın değerini bilip, hatalarımızdan ders alıp, güzel vakit geçirdiğimiz. İyi şeyler yaşadığımız, muhteşem bir yıl dilerim.

 Ben dilemişken, üyelerimizin de iletmek istedikleri dilekler var:

Kurucu üyemiz Eon’dan:

Yeni yıl için sağlık, huzur ve güven içinde bir yaşam diliyorum. Hepimiz için 😉

Çevirmenimiz ThereamDream’den:

 Herkese merhabalar ben ThereamDream, bir süredir buralardayım ve İngilizceyi Türkçe yapmayı severim. Sevmediğim bir şey ise şu an bazılarının hala giremediği fakat girince de çok tatlı gelen yılbaşı havasının 1 Ocak itibari ile aniden sona ermesidir. Bu yüzden de havaya giren giremeyen, yeni yıl sabahı havası bozulan bozulmayan herkese yılbaşı akşamı dediğimiz o küçücük pencere süresince kendilerini olabildiğince mutlu etmelerini, sonrasında ise yeni yılı verimli ve pozitif bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Sizin çalışmalarınız neyle ilgili olursa olsun onu elinizden gelen en iyi şekilde gerçekleştirin ve sakın yarı yolda durmaya kalkmayın. Bizim de durmak gibi bir niyetimiz yok, seneye bu zamanlara kadar sizler de biz de kendimizin daha iyi bir versiyonu olmak için çalışalım ve bakalım kim daha çok ilerleme katetmiş. O günlere kadar güzel güzel animelerde görüşmek üzere.

Manga Editörümüz Lavinia-chan’dan:

 Bazı insanlar yeni yıla girmeyi diğer günlerden farklı görmezken bazı insanlar için çok önemlidir. Ben farklı görmeyenlerdenim bu yüzden sanırım kendime söyleyebileceğim şeyleri sizlere de söyleyebilirim. 2019 da kendiniz için hedefler koymanızı ve bu hedeflerin sizleri daha iyi birer insan yapmasını dilerim. Hayatınıza, kendinize artı sağlayabileceğiniz işler yapmanızı dilerim. Yeni tecrübeler kazanmanızı dilerim.

 Hislerinin peşinden koşan, akıllı ve zeki insanlar olmak için adımlar atmanızı dilerim.

Manga çevirmeni ve çaylak manga editörümüz olan Dahlia-chan’dan:

 Merhaba!

Ben Dahlia. Yeniyim buralarda. Yeni yılı ailenizin/sevdiklerinizin yanında, geçirin mutlu ve huzurluca. Gülümseyebileceğiniz bir yıl olsun hatırladıkça. Okuyun bol bol kitap, webtoon, manga. Umarım yaklaşırsınız bir adım daha rüyalarınıza.

Yeni yılda, kalın sağlıcakla 🙂

Manga çevirmenimiz Seika-chan’dan:

Arkadaşlar Seika-chan dan hepinize sağlık, mutluluk, huzur ve hiç eksiğinizin olmadığı refah dilekleriiii… Umarım 2019 yılında herkes bol eğlencenin bulunduğu güzel anılar biriktirir, sevdikleriyle birlükte musmutlu olur. Sizi seviyorum. Himitsuyu takibe devam ve iyi senelereeee!!

Şu aralar ara vermiş olan fiber çevirmenimiz Tulkas uzun bir mesaj yazamadı ama sizin için iyi yıllar diliyor ^^

Ve son olarak sadece dileklerle gelmedik 😉 Sizlere bugünün bölümlerini bırakıyor ve gidiyorum, iyi yıllar ❤

Mahoromatic 13 ve final bölümü olan 14: Tık

Blue Gender 12: Tık

American Ghost Jack 18: Tık

Live Forever 01: Tık

Shirabii.full.390044

-Gölge-

Himitsu Diyarından İyi Seneler Dilekleri <3” için 2 yorum

  1. İyi yıllar herkese 🙂 Mahoromatic finali hayırlı olsun attım listeye 🙂 Mahoromatic Summer Special diye bir bölümü var tanıtımına baktım ve biraz üstten geçtim boş bir bölüm sanırım. Blue Gender ve diğer iki seri için Teşekkürler ellerinize sağlık 🙂

    Beğen

Yorum bırakın